10 november 2017

Behandelingen

Acrylnagels

Acrylnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. De acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof dat samenhecht tot een kneedbaar bolletje.

De innovatieve acrylpoeders en liquids van Magnetic zijn ontwikkeld door ervaren nagelstylisten en getest in salons in heel Europa. De acrylsystemen worden voortdurend uitgebreid en verbeterd: dit maakt de Magnetic Acrylic Systems de absolute vernieuwer in de nagelindustrie!

Wanneer de acryl uitgehard is en de nagels voldoende dikte hebben, worden ze gevijld waarmee de gewenste vorm en lengte kan worden gerealiseerd. De nagels kunnen met deze techniek worden verlengd, verstevigd, en mooi worden versierd.

Acrylnagels kunnen worden aangebracht op uw eigen nagels. De nagels kunnen ook verlengd worden met tips of door middel van sjablonen. Doordat acrylnagels hard zijn, zijn ze minder kwetsbaar. Hierdoor kunnen ze een lange tijd gedragen worden.

Gelnagels

In tegenstelling tot het poederige acryl, is gel een stroperige substantie die uithardt onder UV/LED licht. De gel wordt in verschillende lagen op de natuurlijke nagel aangebracht om te verstevigen of te verlengen.

De geavanceerde structuur van de Magnetic gels met oligomeren gecombineerd met uitgebalanceerde plasticizers, zorgen voor duurzame nagels. Zelfs zonder primer is de hechting superieur. De gecontroleerde photo-initiatie zorgt voor een evenwichtig uithardingsproces onder UV-licht en voorkomt verkleuring of hittereacties op het nagelbed.

De Magnetic gels hebben de internationale standaard gezet. Door constante evaluatie en tests door de beste nagelstylisten laat Magnetic de formules voortdurend aanpassen aan de veranderde behoeftes van de markt.

Sculpting Fiber Gel is de nieuwste generatie in Gel. Het is een combinatie van de helderheid van Gel, de sterkte van Fiberglass en heeft de verwerkbaarheid van acryl. De Sculpting Fiber Gel vloeit mooi uit zodat navijlen wordt beperkt tot een minimum. Door de bijzondere structuur en samenstelling van deze gel worden lifting, breuken en problemen voorkomen. Om de nagels te verlengen, wordt er gebruik gemaakt van ofwel de zogenaamde tips of sjablonen.

Gelpolish

Gelpolish staat voor prachtig gelakte en verstevigde nagels. Gelpolish wordt op de natuurlijke nagel aangebracht en verlengt de nagel niet. Gelpolish is een soort nagellak met de kwaliteit van gel. Gelpolish hard uit in de UV/LED lamp.

Gelpolish is een soort middenweg tussen nagellak en gelnagels. Ideaal voor mensen die geen kunstnagels willen, maar wel het gemak van lang mooi blijvende nagels. Gelpolish combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in heel veel verschillende kleuren.

De nagels zien er wekenlang fantastisch uit mede afhankelijk van hoe hard de nagels groeien, wat de staat van de natuurlijke nagels is en hoe de nagels verzorgd worden. Het bladdert niet en het geeft de nagels een extra stevigheid. Scheuren en afbreken wordt hierdoor minder. Gelpolish wordt aangebracht op de natuurlijke nagel.

Gelpolish hard uit in de UV lamp en de toplaag zorgt voor een hoogglanzende, krasharde toplaag die wekenlang blijft zitten. Gelpolish is dus geschikt voor zowel de nagels van de handen als de voeten. Het is ook mogelijk om uw kunstnagels met deze Gelpolish te lakken.

Wilt u geen kleur, bijvoorbeeld in verband met uw beroep maar wel meer stevigheid en glans dan kan dat met de Naturel Gelpolish.

Teennagels

French pedicure is het aanbrengen van French manicure met gel of gelpolish op teennagels. Er kan ook een leuk kleurtje gekozen worden voor mooie en verzorgde teennagels.

Voordeel van french pedicure is dat het een zeer verzorgde uitstraling geeft aan de voeten en het blijft lang mooi.
Dit omdat teennagels minder snel groeien dan vingernagels. Teennagels blijven ongeveer 6 á 8 weken zitten. Dit is wel afhankelijk van de nagelgroei en de nagelverzorging.

De behandeling is inclusief scrub, manicure (nagelriemen verzorgen en nagels in model vijlen) en voetmassage! Het is cosmetische voetverzorging dus geen pedicure behandeling, hier heb ik namelijk niet voor geleerd!

Manicure

Manicure wordt vaak verward met kunstnagels. Echter is manicure een behandeling op zich, namelijk het verzorgen van natuurlijke nagels en nagelriemen.

Goed verzorgde handen en nagels laten een blijvende indruk achter en zijn een teken van goede hygiëne. Manicure wordt gezien als een gebruikelijk onderdeel van het leven, zowel voor vrouwen als mannen.

De manicure behandeling bestaat uit het verzorgen van de nagelriemen, het vijlen van de nagels en het eventueel (in kleur) lakken van de nagels.

Het nagelvak is niet alleen gebaseerd op mooi verzorgde nagels, maar ook de handen zelf verdienen de aandacht.  Dag in dag uit worden je handen blootgesteld aan allerlei dingen waardoor de huid een hoop te verduren heeft.  Verwen en verzorg ze daarom met een spa manicure. Spa manicure is veel meer dan de traditionele manicure. De spa manicure bestaat uit een exclusieve en volledige schoonheidsbehandeling voor de handen.