10 november 2017

Behandelingen

Acrylnagels

Acrylnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. De acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof dat samenhecht tot een kneedbaar bolletje.

De innovatieve acrylpoeders en liquids van Magnetic zijn ontwikkeld door ervaren nagelstylisten en getest in salons in heel Europa. De acrylsystemen worden voortdurend uitgebreid en verbeterd: dit maakt de Magnetic Acrylic Systems de absolute vernieuwer in de nagelindustrie!

Wanneer de acryl uitgehard is en de nagels voldoende dikte hebben, worden ze gevijld waarmee de gewenste vorm en lengte kan worden gerealiseerd. De nagels kunnen met deze techniek worden verlengd, verstevigd, en mooi worden versierd.

Acrylnagels kunnen worden aangebracht op uw eigen nagels. De nagels kunnen ook verlengd worden met tips of door middel van sjablonen. Doordat acrylnagels hard zijn, zijn ze minder kwetsbaar. Hierdoor kunnen ze een lange tijd gedragen worden.

Gelnagels

In tegenstelling tot het poederige acryl, is gel een stroperige substantie die uithardt onder UV/LED licht. De gel wordt in verschillende lagen op de natuurlijke nagel aangebracht om te verstevigen of te verlengen.

De geavanceerde structuur van de Magnetic gels met oligomeren gecombineerd met uitgebalanceerde plasticizers, zorgen voor duurzame nagels. Zelfs zonder primer is de hechting superieur. De gecontroleerde photo-initiatie zorgt voor een evenwichtig uithardingsproces onder UV-licht en voorkomt verkleuring of hittereacties op het nagelbed.

De Magnetic gels hebben de internationale standaard gezet. Door constante evaluatie en tests door de beste nagelstylisten laat Magnetic de formules voortdurend aanpassen aan de veranderde behoeftes van de markt.

Sculpting Fiber Gel is de nieuwste generatie in Gel. Het is een combinatie van de helderheid van Gel, de sterkte van Fiberglass en heeft de verwerkbaarheid van acryl. De Sculpting Fiber Gel vloeit mooi uit zodat navijlen wordt beperkt tot een minimum. Door de bijzondere structuur en samenstelling van deze gel worden lifting, breuken en problemen voorkomen. Om de nagels te verlengen, wordt er gebruik gemaakt van ofwel de zogenaamde tips of sjablonen.

Gelpolish

Gelpolish staat voor prachtig gelakte en verstevigde nagels. Gelpolish wordt op de natuurlijke nagel aangebracht en verlengt de nagel niet. Gelpolish is een soort nagellak met de kwaliteit van gel. Gelpolish hard uit in de UV/LED lamp.

Gelpolish is een soort middenweg tussen nagellak en gelnagels. Ideaal voor mensen die geen kunstnagels willen, maar wel het gemak van lang mooi blijvende nagels. Gelpolish combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in heel veel verschillende kleuren.

De nagels zien er wekenlang fantastisch uit mede afhankelijk van hoe hard de nagels groeien, wat de staat van de natuurlijke nagels is en hoe de nagels verzorgd worden. Het bladdert niet en het geeft de nagels een extra stevigheid. Scheuren en afbreken wordt hierdoor minder. Gelpolish wordt aangebracht op de natuurlijke nagel.

Gelpolish hard uit in de UV lamp en de toplaag zorgt voor een hoogglanzende, krasharde toplaag die wekenlang blijft zitten. Gelpolish is dus geschikt voor zowel de nagels van de handen als de voeten. Het is ook mogelijk om uw kunstnagels met deze Gelpolish te lakken.

Wilt u geen kleur, bijvoorbeeld in verband met uw beroep maar wel meer stevigheid en glans dan kan dat met de Naturel Gelpolish.

Teennagels

French pedicure is het aanbrengen van French manicure met gel of gelpolish op teennagels. Er kan ook een leuk kleurtje gekozen worden voor mooie en verzorgde teennagels.

Voordeel van french pedicure is dat het een zeer verzorgde uitstraling geeft aan de voeten en het blijft lang mooi.
Dit omdat teennagels minder snel groeien dan vingernagels. Teennagels blijven ongeveer 6 á 8 weken zitten. Dit is wel afhankelijk van de nagelgroei en de nagelverzorging.

De behandeling is inclusief scrub, manicure (nagelriemen verzorgen en nagels in model vijlen) en voetmassage! Het is cosmetische voetverzorging dus geen pedicure behandeling, hier heb ik namelijk niet voor geleerd!

Manicure

Manicure wordt vaak verward met kunstnagels. Echter is manicure een behandeling op zich, namelijk het verzorgen van natuurlijke nagels en nagelriemen.

Goed verzorgde handen en nagels laten een blijvende indruk achter en zijn een teken van goede hygiëne. Manicure wordt gezien als een gebruikelijk onderdeel van het leven, zowel voor vrouwen als mannen.

De manicure behandeling bestaat uit het verzorgen van de nagelriemen, het vijlen van de nagels en het eventueel (in kleur) lakken van de nagels.

Het nagelvak is niet alleen gebaseerd op mooi verzorgde nagels, maar ook de handen zelf verdienen de aandacht.  Dag in dag uit worden je handen blootgesteld aan allerlei dingen waardoor de huid een hoop te verduren heeft.  Verwen en verzorg ze daarom met een spa manicure. Spa manicure is veel meer dan de traditionele manicure. De spa manicure bestaat uit een exclusieve en volledige schoonheidsbehandeling voor de handen.

Seal & Protect

Heeft u beschadigde, gespleten of dunne nagels? Seal & Protect beschermt de natuurlijke nagel en hersteld zichtbaar beschadigde nagels.

Seal & Protect bechermt de natuurlijke nagel en helpt beschadigde nagels zichtbaar te verbeteren. Het resultaat is direct zichtbaar! Het herstelt uw nagels van binnenuit, al na de eerste behandeling trekken kleine beschadigingen weg en voelen de nagels steviger aan.

Doordat Seal & Protect diverse verzorgende oliën en methacrylaten in de natuurlijke nagel inbrengt, wordt de natuurlijke nagel niet alleen steviger, maar egaliseert ook groeven.

Dit gebeurt niet in één keer en zal meerdere behandelingen vragen. Vanaf de eerste behandeling zult u al verschil voelen & zien. Bij beschadigde en gespleten eigen nagels wordt elke 2 weken behandeling geadviseerd.

Lash Lift

Welke vrouw wil dit nou niet: prachtig gekrulde en langere wimpers! Zonder gebruik van krultang of mascara!
We weten allemaal dat dit bij 9 van de 10 mensen van nature niet het geval is. De wimpers staan vaak rechtuit of krullen enkel bij de aanzet en vaak zijn ze aan het uiteinde ook nog een stuk lichter qua kleur. Hierdoor lijken de wimpers veel korter dan ze in werkelijkheid zijn. Nu is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om wimperextensions te laten plaatsen.. Maar soms vind je wimperextensions net iets te veel of ben je allergisch voor de producten die er gebruikt worden.

Elleebana One Shot Lash Lift is de nieuwste én hotste trend in de wimper industrie! Het Australische merk Elleebana staat bekend om haar innovatieve ontwikkelingen in de beauty branche.

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor iedereen met korte of lange wimpers, stijl of “overkrulde” wimpers. Zijn de wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals u wenst? Ook dan is deze behandeling dé ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele permanent rollers of klemmetje en schildjes. Zodat uw wimpers een natuurlijke gelift effect krijgen vanaf de wimperrand. Het is een geweldig alternatief voor jou als je geen extensions wilt of kunt dragen!

Voor een nog intenser en mooie resultaat, raden wij de Lash Lift inclusief tint aan. De wimperverf die hiervoor gebruikt wordt is uitermate geschikt om tijdens de behandeling wimpers te verven.

Zorg dat je voor de behandeling geen mascara/make up meer draagt en dat de ogen goed gereinigd zijn. Het schoonmaken van de ogen zit niet in de prijzen inbegrepen. Voor de behandeling dienen de ogen geheel schoon te zijn en vrij van mascara! Dit is van essentieel belang voor de wimper lift. Wij kunnen makkelijk een half uur bezig zijn met het grondig reinigen van de ogen. Daarom zijn wij genoodzaakt om u te vragen met schone ogen naar de salon te komen. Ook eventuele lenzen voor de behandeling uitdoen.

Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder extensions.
Mogelijk om wimpers te liften maar ook te relaxen.
Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers.
Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem!
Geschikt voor lange en korte wimpers.
Resultaat tot wel 6 weken of langer!
Door de wimperverf mooie zwarte wimpers.
Deze behandeling brengt geen schade aan eigen wimpers. Na de behandeling kan je de wimpers eventueel nog kleuren of je kan gewoon je mascara (op waterbasis) gebruiken.
Formaldehyde-vrij.

Zodra de wimperlift is gezet (zowel voor de eerste keer als bij de vervolg behandeling(en)) geldt het volgende:
De eerste 24 uur na een behandeling:
Wimpers niet nat laten worden
Vermijd hete stomende douches of sauna’s en niet gaan zwemmen.
Haar niet wassen. Gebruik van shampoo en conditioner, make-ups, crèmes of oogserums op de wimpers/ogen kunnen de kleur verzwakken bij gebruik van een wimpertint en kan de permanent ontspannen.
Wrijf niet over de wimpers en speel er niet mee.
Als er irritatie optreedt, leg dan een koude, schone natte doek op de ogen of neem contact op met een arts.
En verder: gebruik alleen producten zoals mascara of make-up remover op waterbasis (vermijd producten met olie).
Gebruik gedurende de eerste 48 uur geen sterke oogmake-up removers.

Paraffine

Een paraffinebad is een verzorgende/verzachtende pakking voor de handen/voeten. De paraffine bevat verzorgende bestanddelen wat de huid verzorgt en verzacht. De paraffine wordt in een speciaal paraffinebad verwarmt.
De werking van paraffine is te vergelijken met een sauna, door de warmte openen de poriën zich. Hierdoor is de bloedcirculatie beter en de huid wordt zichtbaar en voelbaar gereinigd.

Door de verzorgende eigenschappen in de paraffine worden handen/voeten weer soepel en glad.
Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij verschillende huidaandoeningen, zoals kloven en wintereczeem. Het paraffinebad is bijzonder aan te raden voor mensen met reumatische aandoeningen, artritis, winterhanden, etc.  De aandoeningen zullen uiteraard niet verdwijnen maar de pijn zal verlicht worden bij een regelmatige paraffinebehandeling.

Zodra de paraffine op temperatuur is worden handen/voeten in het bad gedompeld. Daarna worden ze ingepakt. Na ongeveer 15 minuten heeft de paraffine zijn werk gedaan. Zodra de verpakking is verwijderd voelt de huid zeer zacht aan.