Let op!

Lieve klanten,

Door de aanhoudende drukte is het voor mij haast onmogelijk om na mijn werkdagen overal op jullie berichten te reageren. Ik krijg berichtjes via Instagram, privé via messenger, Facebook, e-mail, sms, Whatsapp, contactformulier en ik word heel veel gebeld.

Zoals de meesten van jullie weten neem ik mijn telefoon niet op als ik aan het werk ben. Dit vind ik niet netjes naar de klant toe waar ik mee bezig ben, daarnaast neem ik ook graag de tijd om een goede afspraak te maken in plaats van snel tussendoor. Hierdoor raakt mijn voicemail ook overspoeld. Het overzicht raakt langzaam zoek. Daarom ben ik genoodzaakt om een aantal regels op te stellen.

Voor mij is het communiceren via Whatsapp het makkelijkste, daarom ga ik vanaf nu alleen daar op jullie berichtjes reageren! Ik kan reageren wanneer het mij uitkomt en ik hou het overzicht, want wanneer ik berichtjes niet open weet ik dat ik hierop nog moet reageren. Niet getreurd als ik niet meteen reageer, ik doe mijn best om al jullie berichten zo snel mogelijk te beantwoorden. Op alle andere kanalen reageer ik vanaf nu NIET meer!

Gelieve ook NIET telefonisch contact op te zoeken tenzij het een noodgeval is! Als ik aan het werk ben neem ik de telefoon niet op en het is onmogelijk voor mij om alle mensen na mijn werk nog terug te bellen.

De laatste tijd merk ik ook dat mensen niet komen opdagen, te laat afzeggen of te laat komen…

Te laat afzeggen zonder goede reden? Dan worden de kosten VOLLEDIG in rekening gebracht. Zoals jullie weten ben ik de moeilijkste niet, maar ik merk dat er helaas misbruik van de situatie wordt gemaakt. Ik heb speciaal voor jouw een plekje gereserveerd waar ik ook een ander blij mee had kunnen maken. Overmacht is natuurlijk een uitzondering.

Afmelden kan tot 24 uur van te voren anders ben ik genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen. Na 15 minuten te laat wordt de afspraak automatisch geannuleerd!

Bij te vaak te laat afmelden/ niet komen opdagen/ te laat komen wordt er helaas GEEN afspraak meer ingepland.

Sorry voor het genoodzaakt berichtje maar het is blijkbaar nodig om dit even op te frissen! Hopelijk hebben jullie begrip voor bovenstaande

Liefs She Nails! 06-57276161